OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stockmannin jouluosaston kutsu oli toissapäivänä aivan liian voimakas, vaikka yritin vältellä sitä. Kiertelin osastolla edestakaisin ja annoin lopulta itselleni luvan ostaa yhden asian, ettei shoppailu lähtisi ihan käsistä. Koska meille tulee tänä vuonna oikea joulukuusi, päätin aloittaa tärkeimmästä eli latvatähdestä. Hopea tuntui omemmalta väriltä kuin kulta ja moderni tähti klassista paremmalta. Hopean kanssa aion käyttää punaista väriä, joten seuraavaksi pitää miettiä, ostetaanko kuuseen nauhoja, palloja, ripustettavia hahmoja vaiko kaikkia sekaisin. Valoista en tiedä, sillä kuusenkynttiläosastolla alkoi yhtäkkiä epäilyttää. Jospa meidän kuusessamme ei olisikaan valoja? Mutta ovatko valot juuri ne, jotka luovat kuuseen tunnelman? Pitää vielä mietiskellä tätä äärettömän tärkeää aihetta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tähti pääsi kotona odottamaan joulukuuta. Hain postista ensimmäiset jouluaiheiset blogilahjat kotimatkalla. Tuohon Jurliquen kosmetiikkapakettiin liittyvän arvonnan löydät Instagramini puolelta täältä. Tämä on täydellinen lahja äidille, siskolle tai vaikkapa (tyttö)ystävälle. Ajattelin, että tänä vuonna voisin etsiä jokaiselle rakkaalleni yhden täydellisen lahjan, jotta lahjakasa ei olisi niin valtava. Fakta kuitenkin on, että minun pitää saada kuljetettua lahjat jotenkin Kylmäkoskelle jouluaatoksi, koska olemme siellä minun perheeni luona tänä vuonna. On kutkuttava etsiä omaan kotiin jouluasioita, joista tulee minun lapselleni niitä esineitä, jotka tekevät joulun. Muistan omasta kodistani koristelaatikon, joka kaivettiin esiin muutama päivä ennen aattoa, ja ikkunoihin kiinnitettävät joulutontut. Tahdon omalle pienelle perheelleni samanlaisia asioita ja rutiineja, joihin joulu tiivistyy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ai niin, myös asukuvia on tulossa pitkästä aikaa blogiin viikonlopun aikana, mutta en viitsinyt niitä enää tähän loppuun ladata, kun kuvia tuli otettua hieman useampi. Puputennareiden kera, tietenkin! Eilen näin useampaakin ystävääni, ja täksi päiväksi on sovittu vielä yhdet kamutärskyt, joten hyvällä tuurilla saan viikonlopun aikana otatettua paljon valokuvia. Pahoittelen jo etukäteen ystävilleni, että saatan raahata heidät joulukoristeostoksille jouluhuuruissani. Jonnakin alkoi torstaina pehmitä mukanani, vaikka on muka pakenemassa joulua ulkomaille eikä aikonut tehdä joulun eteen mitään. Hähä, joulua ei voi paeta – varsinkaan allekirjoittaneen läheisyydessä! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA