Asukuvat. Parhaimmillaan inspiroiva blogin suola, pahimmillaan stressaavia itsetuntokriisin aiheuttajia. Jälkimmäinen tapahtui, kun vaunulenkillä napsittiin kuvia, jotka olivat kamerassa ihan jees, mutta tietokoneen näytöllä kamalia. Ylivalotusta väärällä tavalla, leijailevia hiuksia, epätarkkuutta ja omituisen sameat värit. Julistin jo, että näitä en postaisi vaikka tonni maksettaisiin, mutta toisinpa kävi. Muutaman tunnin mies sääteli sävyjä ja korjaili kuvia kunnes yhtäkkiä huomasin, että nythän ne näyttävät normaaleilta. Tai ainakin tarpeeksi normaaleilta. Tuon alustopin ei tosin kuulunut näkyä kuvissa, mutta sitä en antanut avomieheni kuvista poistaa. Se olisi jo liikaa muokkaamista arkiseen blogiin, jonka tarkoitus on kuitenkin taltioida hetkiä, joita ei ole hiottu huippuunsa, vaan jotka “vain tapahtuivat”.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Hirveen jäykkää, mussu. Kinkkua enemmän peliin?”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“EI NOIN.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Joo, paljon parempi.” 

toppi – H&M

neule – H&M

farkut – Liu Jo Jeans (saatu)

aurinkolasit – Ray-Ban (miehen)

kengät – Timberland

Tämä viikko starttasi ihan kamalalla maanantailla, joka ei vaan rullannut yhtään. Onneksi suunta on muuttunut, ja tällä hetkellä tuntuu, että elämä järjestyy pala palalta. Koti alkaa olla kotoisa, kun uusi lipasto saapui. En tunne oloani enää kotiorjaksi, kun muistin, miten kätevää kantorepun kanssa on käydä lähikaupassa oikeasti ihan nopeasti. Muutenkin syksyn suunnitelmat loksahtelevat kohdilleen, ja mietin, että tulisiko tästä loppuvuodesta yhtä kiva kuin viime talvesta tuli ihan yllättäen? Ehkä se on tuo valkoinen neule, joka näitä valoisia ajatuksia päähäni panee, sillä viimeksikin hehkutin elämää juuri tämä neule päällä. Tällaisia lisää vaatekaappiin, kiitos!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAtimberland yellow bootsOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Niin vaan minäkin (viime vuonna) sorruin keltaisiin klassikkokenkiin, vaikka aluksi pyörittelin niille silmiäni. Löytyykö teiltä oma pari? :)