Sen vain tietää, kun pitää astua pois mukavuusalueelta ja kokeilla jotakin uutta. Kun Urban Decaylta lähetettiin minulle luomiväri ja kulttimaineesta nautiskeleva luomivärinpohjustusaine, lunttasin käyttöohjeet ammattilaiselta eli SENSAISTI-blogista Purkkimafian puolelta ja ryhdyin testailemaan. Minähän en yleensä luomiväreille pohjustusta käytä (ja sen kyllä huomaa), joten luomivakoon pakkautunut luomivärirantu on enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Violetti, Barbien valtakunnasta muotoilunsa varastanut purtilo saattaisi tuoda tilanteeseen muutoksen. Päivän meikkiini käytetty kulmakynä ja sivellin on myös saatu blogin kautta, mutta keskityin havainnoimaan vain luomiväriin liittyviä asioita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UDEPP levitetään puhtaalle luomelle, ripsirajasta kulmakarvoihin saakka, annetaan olla puoli minuuttia ja sitten voi alkaa levittämään luomivärejä. Itse käytän levittämiseen ihan vain sormia, ne on niin näppärät tässäkin hommassa. Mä levitän tuotetta ohuelti myös alaluomen puolelle ripsirajaan, koska käytän luomiväriä myös siellä rajauksenomaisesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yritin ottaa silmäluomistani vertailukuvat, ihan oikeasti yritin. Kuvasin silmäni heti meikkaamisen jälkeen, mutta kuvissa näkyi silmäpussihirviö. Tyydyn siis vain kuvailemaan sanoin käyttökokemukseni. Luomivärin levittyminen pohjustusaineen päälle on aivan omaa luokkaansa. Toisessa silmässä on ollut pohjalla mitään, ei edes kosteusvoidetta. Pohjustusaineen päälle luomiväri tuntui tarraavan, aivan kuin silmäluomella olisi ollut vastaanottavainen liimapinta. Tahmealta luomi ei kylläkään tuntunut. Vaikka levittämisessä pohjustusvoide veti voiton paljaasta luomensa heittämällä, luomiväri pysyi vähän paremmin kuin puhtaalla luomella. Vertailuluomelle väri hieman pakkautui, mutta pohjustetulle ei tullut pienintäkään vekkiä luomivakoon. Kieltämättä petyin, sillä kaikista kosmetiikkatuotteista olen kuullut tästä kaikista eniten kehuja. Hyvänä kakkosena tulee Widmerin silmänympärysvoide, joka taas on täysin maineensa arvoinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lopulta luovutin meikkileikkien ja varsinkin meikkien kuvaamisen kanssa ja keskityin siihen, minkä osaan hyvin. Puhdistetuille kasvoilleni testasin rentoutumista Jamela.fi-verkkokaupasta saadun kultakollageeninaamion kanssa. Tätä on kehuttu maailmalla niin julkkisten kuin lehtienkin toimesta. Naamion voidaan antaa vaikuttaa kotikäytössä puolesta tunnista jopa viiteen tuntiin, mutta ei varmaankaan tarvitse erikseen kertoa, että ehdin juuri ja juuri rentoutua sen puolen tunnin ajan. Parempi sekin kuin ei mitään, sillä kun naamio oli ollut kasvoillani vaikutusajan, iho tuntui jo pehmeämmältä kuin pikkuvauvan pylly. Mikään kertakäyttöinen naamio tämä ei ole, vaan naamiosta kehotetaan liuottamaan vaikuttavat aineet esimerkiksi kasvosuihkeeseen tai kylpyveteen. Kokeiluun menee, kultakylpyä odotellessa! :D

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA