OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitos ja kunnia hänelle, joka keksi monitoimivaatteet. Varsinkin tämä merinovillainen huivi, jota viimeksi käytin pitkänä liivinä ja nyt  viime viikolla eräänä iltana olkapään paljastavana neuleena, on ihan lyömätön matkavaate, koska se taipuu niin moneksi. Näitä pitäisi olla lentokoneessa ihmisille tarjolla lainaksi, niin ihanalta tuntui kietoutua pehmoiseen villaan viileässä matkustamossa. Vielä ihanampaa on käyttää huivia arkipukeutumisessa, tästä epäsymmetrisestä neuleesta tuli ihan suosikkini. Tykkään vilautella tuolla tavalla pienesti ja “epäseksikkäästi” mieluummin kuin paljastella tissivakoa, pakaroita tai muuta radikaalimpaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

neule – Wolford (saatu)

farkut – Liu Jo Jeans (saatu)

kengät – MMM for H&M

Koetan tsemapta itseäni, etten valuisi maanantaimökötykseen. Haluaisin uskoa, että päättämällä viikon ensimmäinenkin päivä voi olla hyvä. Kyse on asennoitumisesta. Päätin siis äsken, että aamun ainoa tehtäväni on siivota loput eilisten syntymäpäiväkahvien jäljistä. Iltapäivän ohjelmaksi riittääkin muskari pojan kanssa. Kahvittelu sujui muuten varsin mukavasti. Jos ette seuraa perheblogiani, tehkää tänään poikkeus ja kurkistakaa tästä postauksesta, millaisia herkkuleivoksia meillä oli tarjolla. Nyt on sokerivarastot niin täynnä, että tänään taidetaan pitää keittopäivä. Kampin edessä jaettiin nokkos-pinaattikeittoa enkä malta odottaa, että pääsen maistamaan sitä. Huomenna karkaankin sitten maalle, sillä Tampereella on sen verran kivaa tapahtumaa, että tahdon ehdottomasti olla siellä päin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tunnen oloni voitonriemuseksi, kun ulkona on niin kaunis ilma. Tai enemmänkin tämä olotilani johtuu lämmöstä. Kuukausi sitten koko some täyttyi kitinästä, että kesä on ohi ja lämpö ei enää tänä vuonna palaa, mutta minäpä tiesin. Tiesin, että alkusyksyyn voi luottaa ja että aurinko lämmittää meitä silloinkin. Eilen ulkona oli 16 astetta lämmintä, ja vaikka täällä Helsingissä tuulee aina, sunnuntai oli lämmin päivä. Aloitin sen juomalla aamukahvit ystävän kanssa Karhupuistossa. Tämä päivä taas alkaa siivoushetkellä, joten karkaan nyt täyttämään tiskikonetta ja pyyhkimään suklaakuorrutuksesta tahmeaa pöytää. Se kun oli muistaakseni valkoinen. Myöhemmin tänään on tulossa sisustusjuttuja, joten pysykäähän lähistöllä! ;)