Viikon paras koukuttuminen tapahtui, kun päätin lopultakin opetella käyttämään Snapchatia. Nimimerkin iinamou takaa löytyy nyt julkinen MyStory, jonka kautta voitte seurata tekemisiäni. Päivitän silti edelleen Instagramia ja Facebookia, mutta villeintä sisältöä on ehdottomasti snäpissä. Sieltä kun sisältö katoaa, kun se on katsottu enkä siksi jaksa niin miettiä ja sensuroida, mitä sinne päivän aikana lataan. Hyvä puoli toki sekin, etteivät vanhemmat sukulaiset pääse kyttäämään, mitä tuonne chattaan, kun ilman sovellusta sitä on vaikea tehdä. Tästä uudesta harrastuksestani syytän Monaa ja tätä postausta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras ruokakokeilu oli seos, jota sain testiin Clearspringiltä. Seoksessa on 80 % pitkäjyväistä, tummaa riisiä ja loput 20 % punaista kvinoaa. Kvinoaahan pidetään helposti sulavana ja vatsaystävällisenä ruokana, jota moni käyttää riisin asemesta. Minä en ollut koskaan maistanut kvinoaa ennen eilistä. Tiesittekö, että 100 grammassa tuota seosta on 132mg magnesiumia? Ei ollenkaan huonosti, sillä se on jo kolmannes vuorokauden saantisuosituksesta. Herkuttelin tällä chilimaustettujen fetajuusto-lihapullien kanssa ja maustoin annoksen tomaattikastikkeella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VIikon paras syksyhetki tuli eilen illalla vastaan omassa olohuoneessani, kun tajusin yhtäkkiä, että kello on 22:00 ja ulkona on pimeää. Siis päivällä on kuuma ja kesäinen ilma, mutta öisin syksy. Selvä. Sytytin valot olohuoneeseen ja hetkessä syksyinen tunnelmamittari pamahti maksimilukemiinsa. Kattovalaisimen varjot näyttivät pimeänä iltana niin upeilta, etten voinut olla ottamatta valokuvaa. Kirjoitin pidemmän postauksen ostoksestani jo aikaisemmin, joten en nyt ala samaa tarinaa kertoma uudelleen. En vaan kestä, miten upea tuo valaisin on.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras lanseeraus tapahtuu tämän viikon lopulla, kun Finarte-verkkokauppaan ilmestyy myyntiin matto, johon ihastuin sen lanseeraustapahtumassa. Muistatteko vielä pinkin inkkarihippimekkoni, jonka löysin kirpputorilta? Entäs inkkaripussilakanani? Nyt Ivana Helsingin Paola Suhonen on suunnitellut myyntiin mattoja ja arvasittekin ehkä jo, että yhdessä matossa on kuosina juurikin suuri rakkauteni Indian Summer! Turkoosi sulkamatto näkyy tuossa alla olevassa kuvassa taustalla. Ainoa miinus on se, että suurin osa matoista tulee myyntiin vasta ensi vuoden alussa. Miten ihmeessä minä ja muut Ivana-fanit maltamme odottaa sinne asti? :/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA