Että sellainen temppu! Mietin, että on kyllä kumma, miten vähän kommentteja nykyään tulee, mutta nepä löytyivätkin sitten roskakorin puolelta. Mukava, että spämmifiltteri oli viritellyt itse itsensä jollekin supertasolla. Nyt ollaan kuitenkin jälleen ajantasalla kommenttien kanssa ja päästään siirtymään seuraavaan aiheeseen. Blogissa jotkut kategoriat paisuvat välillä toisia suuremmiksi. Toisinaan pukkaa asukuvaa päivittäin, kun taas välillä tulee jaettua herkullisia ruokaohjeita toisensa perään. Nyt on purrut sisustuskärpänen, sillä yritän epätoivoisesti saada itseäni viihtymään paremmin kotona. Tässä postauksessa pohdiskelin olohuoneen mahdollista värimaailmaa ja nyt on eräs ratkaiseva elementti sitten hankittu. Keskellä muuten niin tyhjää olohuonetta jököttää nimittäin yksinäinen musta nahkasohva.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sohvalla puolestaan jököttää hämmentynyt sisustaja, joka ei oikein tiedä, mitä tekisi. Vaikka kaiken maailman sisustuskollaaseissa tiiliseinää on saatu rauhoitettu oikeilla värivalinnoissa, näin käytännössä seinä on todella hallitseva. Tuntuu, että sen viereen saisi kasata vaikka mitä ja silti huoneeseen astuva ihminen kiinnittäisi katseensa ensimmäisenä seinään. (Sen jälkeen ihminen huomaisi maailman rumimmat ja massiivisimmat harmaat patterit, jotka rajasin kuvista pois.) Aargh, miten turhauttavaa! Onko tässä pakko alistua mustavalkoiseen tai peräti kokomustaan sisustukseen, jotta itsekäs seinä saa nautiskella kaipaamastaan huomiosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sitten on tietysti se laiskurin suosikkisisustusvaihtoehto. Entä jos sohvan ympärille jättäisi meidän sekalaiset huonekalumme? Jos lattialla olisi miehen “raatotalja” ja näyttävänä jalkalamppuna kuparinvärien ihastukseni? Silloin tarvitsisi enää kuin siirtää makuuhuoneesta puisen baarijakkaran päällä asuva televisio olohuoneeseen ja se huone olisi niin sanotusti valmis. Mutta tyytyykö tällainen projekti-ihminen menemään siitä, missä aita on matalin? Se taitaa jäädä nähtäväksi. Valaistumista odottelen sohvallani kesänpinkein varpaankynsin. ;)

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Enää huomisiltaan asti aikaa osallistua arvontaan TÄÄLLÄ!

(BOOB-merkkinen imetysmekko saatu)