Eilinen oli aivan mieletön päivä! Tunnustan heti alkuun, että olen jättänyt viimeisten kuukausien aikana tapahtumia ja juhlia väliin enemmän kuin koskaan. Helleilmalla tuulettimen edessä alasti makaaminen tuntuu sata kertaa paremmalta idealta kuin ihmislauman keskellä hymyileminen samalla, kun hikipisarat valuvat selkärankaa alas ja joka paikkaa kolottaa. Eilen kuitenkin ryhdistäydyin, sillä jotenkin blogityttöjä alkoi jo olla ihan kunnolla ikävä. Kiskaisin jalkaani korkkarit, ripustin korviini sulkakorvakorut, nappasin Jonnan kainalooni ja kiipesin Helsingin kattojen ylle puhaltelemaan saippuakuplia. Niin, ja syömään vähän juustokakkua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAmoumou maybelline baby lipsOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tapahtuma oli Maybellinen järjestämä ja siellä lanseerattiin Baby Lips -huulivoiteet. Suomessa saamme myyntiin kuusi erilaista tuoksua ja näistä kuudesta voiteesta kolme on sävyttäviä. Hintaa voiteilla tulee olemaan suunnilleen 4 euroa. Huulivoiteet ovat saatavilla elokuun loppupuolella, ja suosittelen kokeilemaan ainakin vihreähylsyistä minttua. Itse en ollut näistä aiemmin kuullut, mutta netistä löytyi hämmentävän monta keskustelua siitä, koska meillekin saadaan Baby Lips -huulivoiteita myyntiin, joten jonkinnäköisestä kulttituotteesta taitaa olla kysymys.

uino ja moumou

Tuotteisiin tutustuttuamme rentouduimme terassilla. Pyysin Jonnaa nappaamaan nopeasti muutamat kuvat asustani, mutta enpä huomannut vaaran vaanivan kuvan alakulmassa. Blogipikkusiskostani Uinosta on pakko todeta sen verran, että neidille “siirrytkö pois kuvasta” tarkoittaa enemmänkin “tuletko kanssani kuvaan mahdollisimman outoon asentoon“. Ei voi kuin tykätä tuosta hyperaktiivisesta vipeltäjästä, onneksi tutustumme aikanaan blogijuttujen kautta! Saatiin ne asukuvatkin lopulta otettua, vaikka asussani olikin aika paljon ennestään tuttuja elementtejä. Mutta hei, ei yhtään maksimekkoa tällä kertaa. Tämä on jo edistystä. (Kirjoitan kuitenkin tätä postausta juuri maksimekossa, joten ihan kokonaan en niistä luovu.)

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

toppi – H&M

hame – H&M

vyöt – Spirit (saatu)

korvikset – Youth vs. Future

kengät – China Girl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

moumou ja minttu

Hieman ennen kotiinlähtöä heitin korkokengät jaloistani. Selässä tuntui yllättävän hyvältä seistä koroilla, vaikka luulisi, että ne tuntuvat jalassa tässä vaiheessa ihan karmeilta. Otatimme vielä blogiäitini Mintun kanssa yhteiskuvan ja sain häneltä junalipun kotiin. Ilman lippuadoptiota lippu olisi jäänyt käyttämättä, joten lähden tänään pikavisiitille kotiin. Ette halua edes tietää, millaisia kirosanoja kehittelin sovitellessani tuossa aamutuimaan bikineitä. Puhaltelin vielä viimeisten höpötysten jälkeen muutamat saippuakuplat matkaan ja sitten suuntasimme suunnilleen kotia kohti. Pieni mutka tuli tehtyä, sillä juoruamista oli paljon. Olin salaa tyytyväinen, kun avasin kotioven vasta seuraavan päivän puolella. Tällaisia reissuja ei varmaankaan ihan hetkeen tule uudelleen tehtyä. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA