Aargh, kohta palaa nakki! Olen yrittänyt miettiä ihan järjen kanssa, mitä kaikkea uuteen kotiin tarvitsen ja mitä taas “vain” haluan, mutta en pysty keskittymään mihinkään muuhun kuin siihen, että tahdon täyttää jokaisen nurkan keltaisilla(!) sisustustavaroilla. Himoitsen keltaista mattoa, keltaisia pyyhkeitä, keltaisia juomalaseja, keltaista teepannua, keltaista torkkupeittoa, keltaisia kynttilöitä ja jopa keltaista lamppua. Siis minä, joka en edes oikein erilaisista valaisimista perusta. Minä, joka olen vuosikaudet inhonnut keltaista väriä. Aina välillä ostan itselleni jotakin keltaista, mutta päädyn myymään sen, kun totean, etten pidä väristä. Mistä tämä innostus aina välillä pääsee iskemään?

keltainen sisustus 1

Avaan pahimpia himotuksen kohteitani teille hieman enemmän. Rahaahan näihin ei oikein ole, mutta se ei tietääkseni enemmistön mielestä estä haaveilua sisustusasioista. Keltainen kattolamppu olisi ihan nappivalinta keittiöön, joka kaipaisi kipeästi väripilkkua. Keltainen kynttilä on oikeasti väriltään tuotekuvauksen mukaan kultainen, mutta himoitsen sitä silti. Murretut keltaiset kun ovat niitä kaunempia. Keltainen juomalasi edustaa keräilemääni lasisarjaa, josta omistan tosin vasta punaisia ja viininpunaisia versioita. Teepannu on koristeltu vain keltaisella väriläiskällä, mutta jo se riitti herättämään kiinnostukseni. Kun saisin edes pienen keltaisen läiskän asuntooni!

keltainen sisustus 2

Sohvaahan en ole omistanut vuosiin, mutta keltainen sisustustyyny puuttuu muka silti elämästäni. Kyllähän tämä voisi sängylläkin asustaa sohvan sijaan, joten ehkä tyynykaipuuni ei ole aivan tuulesta temmattu. Keltainen torkkupeitto taas miellyttää silmääni tekstuurimielessä, materiaali vaan on valitettavasti akryyliä. Keltainen kylpypyyhe näyttää juuri siltä, että siihen tekee mieli kietoutua aamusuihkun jälkeen. Keltainen villamatto onkin esiintynyt jo haavepostauksissani eri värisenä, mutta kyllä tämä keltainen on melkein aivan yhtä vahva ehdokas kuin mustavalkoinenkin. Keltaiset vieraspyyhkeet ovat kivan Missoni-henkiset, mutta huimasti edullisemmat. Kylpyhuoneen sisustuksen pitäisi yhtenäisenä kylpypyyhkeeseen mätsäävä käsipyyhe. Keltainen tietysti sekin. ;)

(kuvat valmistajilta)