Pikkusiskoni kyseli tiistaina, millaiset vaatteet ajattelin hänen valmistujaisiinsa pukea ylleni. Kysyin, olisiko hänellä toiveita ja vastauksena sisko kysyi, olisiko minulla yhtään maksimekkoa. Tuijotin viestiä hetken. Ai, että onko? Juurihan kasvatin kokoelmaani jälleen yhdellä yksilöllä! Tämän tosin eroaa muista makseistani siinä, että helma ei laahaa maata. Mietin hieman, ärsyttääkö tuo seikka minua. Kävellessähän se on vain kivempi, mutta en tiedä, näyttääkö mekko hieman hassulta vajaalla helmalla. Ainakin korkojen kanssa se saattaisi näyttää, mutta näin ballerinoilla helma ehkä menettelee. Tai ehkä tämäkin vaatii vain hieman totuttelua.

Tuota laukkua vaatekaapistani pitkään etsiskeltyäni (ja lopulta todettuani, että se on ollut jo kuukausien ajan lainassa naapurillani) tein oudon huomion, että olen salakavalasti hankkiutunut eroon lähes kaikista ruskeista laukuistani. Päätin jossakin vaiheessa eläväni mieluummin mustien kuin ruskeiden laukkujen kanssa ja myin melkein kaikki ruskeat nahkalaukut pois. Nyt on toinen ääni kellossa ja hieman kaduttaa. Tästä alkaa siis ruskean laukun metsästys. Ei tuossa ainokaisessakaan ole muuta vikaa kuin se, että sinne ei kyllä läppäri ja muu omaisuus mahdu. Tilaihme sen olla pitää!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Choies (saatu)

laukku – Espanjasta

kengät – H&M

Mekkoni suoritti ensiesiintymisensä Espoon Keilasatamassa jo vuoden meitä kuluttajia kapselikoneillaan ihastuttaneen Nespresson kahvitapahtumassa. Viihtyisän toimistotapahtuman pointti oli se, että kausimaut, joita yleensä myydään vain rajoitetun ajan, tulivat nyt kapselivalikoimiin jäädäkseen. Vaniljaa ja kinuskia rakastavat tuskin tulevat kiukuttelemaan uusista makukahveista, mutta heille, joista tumma suklaa on viettelyksistä jumalaisin, on myös hyviä uutisia. Nuo kolme makua ovat parhaimmillaan hieman erilaisissa kahvijuomissa, joten kaikille espresson ystävistä jääkahvin rakastajiin on jotakin odotettavaa. Kauaa ei kuitenkaan tarvitse odottaa, sillä kapselit tulevat nettimyyntiin jo 10.6.2013.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

moumou nespresso

OLYMPUS DIGITAL CAMERA moumou nespressolla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA nespresso moumou OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käväisin tuossa aamusta hammaslääkärillä ja nyt olisikin sitten aika kääntää nokka kohti maaseutua. Sitä ennen vierailen kylläkin nopeasti pitkästä aikaa eräässä suosikkikaupungeistani. Pomoni on kuulemma käynyt Tampereella viimeksi kymmenisen vuotta sitten ja tällainen vääryys on ehdottomasti korjattava toimiston porukan road tripin muodossa. Samalla saan ehkä myös kätevästi kyydin kotiin Kylmäkoskelle, jos vaan maltan olla kiukuttelematta kuskille. Sisko tosiaan valmistuu, joten meikäläistä tarvitaan vähintäänkin kameran taakse söheltämään. Saa nähdä, mitä tuosta pikkuisesta vielä tulee, kun niin hyvillä numeroilla on viimeisimmän koulunsa suorittanut. Isosisko on äärettömän ylpeä. :)