Muistatteko vielä, kun yhdessä Fashionstore-nettikaupan ja Guess by Marciano -merkin kanssa hain blogissani kahta lukijamallia muotikuvauksiin? Vilautin kyllä teille jo hieman tunnelmia kuvauksista ja vihjasin myös vähän tulevasta, mutta nyt voin kertoa, mistä kuvauksissa oikeastaan olikaan kokonaisuudessaan kyse. Kuvasimme upeassa Radisson Blu Plazassa muutamassakin eri paikassa kauniita mallejamme. Tyttöjen hiuksista vastasivat KMS California sekä Goldwell. Myös Olympus sponsoroi kuvauksia ja niihin liittyvää arvontaa, johon palaan ihan postauksen lopussa.

Kuvat ovat siis vihdoinkin julkaisuvalmiit sekä blogiini että Fashionstoren uudistuneeseen nettikauppaan. Kuvien ympärille on keksitty hauska tarina ja pääsen tosiaan viimein kertomaan teille myös aiheeseen liittyvästä mielettömästä arvonnasta. Tervetuloa ensin kuitenkin mukaan tyttöjen tyylikkäälle hotellilomalle!

_DSC9524-2

Tarina alkaa, kun ystävykset Elle (vasemmalla) ja Sanni (oikealla) saapuvat hotelliin. Tytöt kirjautuvat sisään, vaihtavat ylleen rennommat vaatteet ja nautiskelevat upeita drinkkejä hotellin Bar 7 Blings -baarissa. Ennen yöelämään tutustumista vaatteet vaihdetaan vielä uudelleen ja aamuyöstä hotellille palataan kaikesta juhlimisesta huolimatta upeina. Valitsin kuvausvaatteet jo viime vuonna ennen kuin tiesin, millaisia malleja saisin, mutta ainakin minusta vaatteet sopivat malleille hienosti. Muutama kompromissi jouduttiin tekemään, mutta niinhän se aina menee, kun sopalla on monta keittäjää. Olin siis tyytyväinen asuihin, jotka vielä asustettiin Ti Sento -koruilla.

_DSC9444

_DSC9961

_DSC9793

_DSC0220-Edit

_DSC0352

Ja sitten siihen arvontaan, jossa on mahdollisuus voittaa tyttöjen viikonloppu itselleen ja ystävälleen! Huikea arvontapalkinto koostuu yhden yön yöpymisestä Radisson Blu Plaza -hotellin Design Sviitissä mukaan valitun ystävän kanssa, kahdesta 200 euron arvoisesta GUESS-lahjakortista sekä KMS Californian sekä Goldwellin hemmottelupaketista. Lisäksi arvonnan voittajalla on mahdollisuus ikuistaa matkansa meikäläisenkin rakastamalla Olympus Pen-kameralla. Palkinnon kokonaisarvo on noin 1300 euroa eli mistään pienestä jutusta ei ole kyse.

Jotta kommenttiboksini ei aivan tukkeutuisi, kilpailuun voi osallistua Fashionstoren Facebook-sivulla täällä. Osallistumisaikaa on 19.5.2013 asti. Kaikki kilpailuun osallistuvat saavat Fashionstore-verkkokauppaan 10 euroa ostosrahaa yli 50 euron tilaukseen. Onnea kaikille osallistujille, toivottavasti voittaja on jälleen joku lukijoistani. :)

(kuvat Jan Tuomisto)