Edit: Tämä postaus on (kuten ehkä päiväyksestä huomaatte) jo kuukausia vanha. Kirjoitin se ennen tutustumistani angroran tuotantoon enkä sen jälkeen ole käyttänyt postauksen paitaa. Mukava, että tahdotte levittää sanaa angoraa vastaan, mutta minun kommenttiboksissani se valitettavasti menee hukkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä postaus on omistettu lukijalleni, joka vähän aikaan sitten kysyi, miksi valitsen nettikaupoista aina vaan lisää mekkoja enkä oikeastaan koskaan mitään käytännöllistä. No, nyt valitsin toisin! Asukuvien sijaan ajattelin tosiaan keskittyä tänään vain yhteen tiettyyn vaatekappaleeseen kuten ehkä saatoitte jo kuvista huomata. Koska Suomen talvi saattaa olla kovinkin kolea, tahdoin vaatekaappiini akryylineuleiden rinnalle jotakin lämmintä ja pehmeää. Ensimmäinen angoraneuleeni on herkkullisen kirkkaanpinkki ja tahtoisin esitellä sen nyt teille. Angorahan on angorakanien karvasta saatava luonnonkuitu eli se lämmittää näin talvella todella hyvin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvien ihanaa neulepaitaa myy uusi tuttavuuteni eli nettikauppa nimeltä Choies, josta sain valita itselleni tämän. Otin oman kokoni ja neule istuu kuin jumpperi eli jos tahtoo hieman rennomman neuleen, kannattaa se tilata muutamaa kokoa “liian iso”. Angoraneuleita myydään harmaana, vaaleanpunaisena sekä vaaleansinisenä. Näitä angora-puuvillaneuleita taas voi tilata lilana, turkoosina, vihreänkeltaisena, keltaisena, neonvihreänä, vihertävänä turkoosina, safiirinsinisenä,  kirkkaana keltaisena ja tietysti tällaisena pinkkinä. Myös perusvärit valkoinen ja harmaa  löytyvät  edellä mainituista valikoimista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Koodilla SF20OFF saaatte vielä kassalla 20 % pois tilauksestanne. Loppusummaksi jääkin sitten suunnilleen 30-45 euroa neuleesta riippuen, sillä eri värivaihtoehdoilla on eri hinnat. Ei paha! :)

(kaulus saatu)