Sitten olisikin luvassa niin kesäistä arvontaa, että oksat pois! Arvontaa sponsoroi hiustuotemerkki Aussie. Kaksi onnekasta saa itselleen avecillisen lipun kesän Summer Heat -tapahtumiin, joita järjestetään pitkin kesää Vanhalla Ylioppilastalolla. Tapahtumissa voi hengailla hyvässä seurassa, nautiskella kattoterassin fiiliksestä tai bailata tanssilattialla aamuun asti. Ihan miltä sinä iltana nyt sattuu tuntumaan.

Koska sponsori on näinkin tunnettu hiustuotemerkki, kesäklubilippujen lisäksi kaksi onnekasta voittaa itselleen Aussien Limited Edition -tuotevalikoiman, jotka toimitetaan voittajille elokuun alussa. Kesäpakkaus sisältää mm. shampoon, hoitoaineen ja tehohoidon värjätyille hiuksille. Tämä on muuten se toinen suosikkisarjoistani Aussielta kosteuttavan sarjan lisäksi, rakastan näiden villipersikkaista tuoksua!

Ei siinä vielä kaikki. Kesällä ei saa pihtailla eli kasvatetaanpa voittopaketteja vielä toisella sarjalla. Ohuille ja ryhdittömille hiuksille pelastusta tarjoaa tuuheuttava tuotesarja, josta lahjapakkauksessa on kaksi tuotetta. Tämän sarjan shampoo- ja hoitoainepullot on tuon toisen sarjan tavoin koristeltu surffihengessä. Tuotteita myyvät rajoitetun ajan Stockmann, Sokos sekä Anttilat.

Koska on hyvin todennäköistä, että kesäklubeilla tanssii jalkansa kipeiksi tai jopa rakkuloille kuten meikäläisellä on usein tapana, Aussie haluaa lahjoa kesäpakettien saajia myös kesäisillä Havaianas-varvastossuilla. Tulen siis kyselemään voittajilta kengänkokoja osoitetiedustelujen yhteydessä. Kenenkään ei tarvitse pelätä kenkäfetissistä bloggaajaa, vaan tiedustelulle on siis hyvä syy, tuhmeliinit.;)

gif maker

Koska Summer Heat -tapahtumat pidetään Helsingissä, ilmoitathan kommentissasi, osallistutko vain hiustuotepakettien vai myös lippujen arvontaan. Kesäklubitapahtumiahan järjestetään joka perjantai ja lauantai kesän ajan aina elokuulle saakka eli voittajat saavat käyttää lippunsa minä viikonloppuna itse vain haluavat. Selvennykseksi vielä, että arvonnassa on kaksi hiustuotepakettia ja kaksi lippupakettia. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tätä postausta viimeistään 29.6.2012 kello 23:59. Arpaonnea kaikille!