Jälleen uusi päivä uudessa asunnossa, tuntuu vieläkin jotenkin utopistiselta. Alan kylläkin tykästyä tähän muumimukien tulvaan ja muihin jonnamaisiin juttuihin ympärilläni. Rakastan sitä, että tiskit eivät haittaa ja että hammastahnatuubia saa puristaa tasan siitä, mistä tahtoo. Täällä on myös “ihan okei” datailla monta tuntia putkeen sanomatta sanaakaan tai vaihtoehtoisesti pälättää koko ajan.

Jotenkin onnistuin ryssimään tänään hieman liian monta asiaa. Asu jäi kuvaamatta, koska valo loppui kesken eikä minusta ole pomppimaan ulkona alasti kameran edessä. Ei tänään. Hermostuin myös yhteen nättiin koruun, jonka piti olla osa asuani, sillä 12 minuutin yrittämisenkään jälkeen en saanut tätä H&M:lta saatua korua käteeni. Tuo lukko on aivan hemmetin jäykkä eikä sitä voi käsitellä yhdellä kädellä.:/

Suuresti kehutulla kämppikselläni on tänään 12 tunnin työpäivä, joten minä purin jälleen vähän lisää tavaroitani. Samalla törmäsin vaikka mihin vempeleisiin, jotka olin jo vähän unohtanut. Yksi niistä on tämä Philipsiltä saatu hiustensuoristuslaite, johon aikanaan ihastuin kovin, mutta joka hautautui hiuslaitelaatikkooni, koska en vaan suorista hiuksiani juuri koskaan. Tänään siihen oli kuitenkin aihetta, sillä menin tyhmänä märillä hiuksilla nukkumaan ja aamulla peilistä katsoi tällainen peikko.

Suoristelin sitten hieman tuota pehkoa ja totesin jälleen kerran, että vaikka videochatkaverini mielestä suorat hiukset olivat kivat ja mukavan tuuheat, omasta mielestäni näytän suorilla hiuksilla tollolta. Mieluummin vaikka tuo takkuinen aamutukka kuin suoristettu letti. Jos silti joskus suoristan hiuksiani, teen sen mieluummin tällaisella laitteella, joka pitää hiukset irti päänahasta ja säilyttää niiden volyymin.

Sellaisia kuulumisia tänään. Pahoittelut tosiaan, ettei asukuvia nyt tule. Huomenna on aika kiireinen ilta, mutta hyvällä tuurilla silloin voisi ehtiä napsia asukuvia. Jos siis saan purettua vaatesäkkejä siihen pisteeseen, että tarjolla on muutakin kuin noita kesämekkoja!:D