Elements-kulma on helppo löytää Fredrikinkadulta.

Koska illalla julkaisemaani kynsipostaukseen tuli muutama kommentti, että laajemmalla geelikynsijutulle olisi kysyntää, kaivelin kamerani muistista parit vaihekuvat ja tarkistin Elementsin tytöiltä, olisiko heillä mitään kivaa tarjousta koskien kynsiä. Sain omat kynteni blogi-illassa ilmaiseksi tuolla, joten voin todella suositella paikan kynsiasiantuntijana toimivaa Riikka Valtosta. Riikan töitä löytyy Facebookista täältä. Hän oli työssään tarkka ja nopea sekä ihanan sosiaalinen. Jopa muutossa kipeästi puolivälistä revennyt kynteni paikattiin geelauksen yhteydessä akryylilla.

Lakkamallien kanssa iski pieni valinnanvaikeus.

Heti alkuun käytiin tietysti pitkä pohdinta siitä, millaiset kynnet minulle sopisivat. Värin lisäksi mietin myös akryyli- ja geelikynsien eroja ja päädyin lopulta ottamaan nämä geelatut, koska niiden tekemiseen meni vain noin puolisen tuntia. Akryylikynsiä olisi pitänyt rakennella suunnilleen kolminkertainen aika. Koska pitkät kynnet eivät houkuta minua, geelaus oli siltäkin kannalta parempi valinta. Se kun on vain vähän kuin kestävämpi kynsilakkaus.

Kynsien geelaaminen aloitettiin käsipesulla ja kynsien viilaamisella sekä reuoista että pinnasta. Sen jälkeen kynsien pinnat vielä puhdistettiin. Kynsinauhat pehmitettiin ja työnneltiin taakse. Kynsien laittaja muistutti moneen kertaan, että vaikka rakennekynnet ovat monta kertaa omia kynsiä vahvemmat, ne eivät varsinaisesti vahvista omaa kynttä. Kynsienvahvistus on siis aivan oma tapahtumansa toisin kuin moni luulee.

Lakkailun lomassa juteltiin mukavia.

Hionnan ja puhdistuksen jälkeen alettiin lakkailla. Geelaus koostuu pohjalakasta, kahdesta värikerroksesta ja päälilakasta, kuten ihan normaali manikyyrilakkauskin. Aineet vaan ovat kestävämpiä. Jokaisen lakkakerroksen jälkeen käsi laitettiin ihanan pinkkiin UV-uuniin kuivumaan pariksi minuutiksi. Lopuksi kynsinauhat vielä öljyttiin. Ainut, mitä jäin vähän kaipaamaan oli käsirasvaus hoidon päätteeksi, sillä tuntui, että uuni kuivatti ihoa hieman.

Geelaukset kestävät ihmisestä riippuen hyvinä suunnilleen muutaman viikon, minkä jälkeen ne joko uusitaan tai poistatetaan ammattilaisella. Jos kynsiä repii irti kotona, mukana lähtee lähes poikkeuksetta omaa kynttä, mikä tekee kynnelle pahaa. Geelikynsien poisto tapahtuu niitä liuottimella pehmittämällä ja lopulta viilaamalla.

Neidillä on aika muikku ilme!:D

Söpö UV-uuni hymyilytti.

Lopputulos näkyy tosiaan tuossa tämän postauksen alussa linkatussa postauksessa. Kuten jo kerroin, valitsin kimalteisen roosan tuon mekkoni vuoksi. Ja ehkä vähän myös siksi, että joku ihan nude olisi vaan ollut liian tylsä minulle. Seuraavaksi taidan valita peittävän ja kirkkaamman värin. Minähän meinaan menen tuonne takaisin!

Elementsissä alkaa muuten kohta kynsitarjous, josta ajattelin teille vinkkailla. Kaikille helmikuun aikana rakkennekynnet ottaville tarjotaan kaksi seuraavaa kynsihuoltoa puoleen hintaan. Ja näissä kuvissakin esiintyvä kynsilaittajahan on tosiaan yksi Suomen parhaita kynsien laittajia! Katsokaa vaikka hänen omia taideteoksiaan tuossa alla olevassa kuvassa. Itse olen niin nössö, että pitäydyn tällaisissa suhteellisen tylsissä kynsissä, mutta näyttävääkin kyllä saa, jos sellaiset tahtoo.

Riikan upeat kynnet herättivät huomiota.

Tuosta paikasta vielä sen verran, että se sijaitsee tosiaan Helsingissä Fredrikinkadulla eli ihan keskustassa. Elements tarjoaa kauneushoitoja kynsistä ja ripsistä kuumakivihierontaan sekä hampaidenvalkaisuun. Tämän lisäksi heillä on myös konsultointi- sekä stailauspalvelu ja varsin viihtyisät lounge-tilat erilaisia tapahtumia varten. Voit siis pistää kerralla ulkonäön uusiksi tai vain huollattaa ripsesi – se on sinusta kiinni! Elementsin Facebook-sivut ja parhaat tarjoukset löydät täältä.:)