Vihdoinkin sain otettua ensimmäiset asukuvat uudessa asunnossa. Tai oikeastaan yhden kuvan ja siinäkin nuo rojut hieman häiritsevät. Onneksi kaapit tyhjenevät koko ajan ja saan purettua noita jätesäkkejä ja tavarakasoja hiljalleen. Ulkoahan en muuten ole vielä löytänyt hyvää kuvauspaikkaa, joten leikin hetken aikaa sisällä kamerani kanssa. Jos rehellisiä ollaan, näillä pakkasilla ei kyllä edes huvittaisi kuvailla asuja ulkona, koska mitään massatalvitakkikuviahan en jaksa harrastaa. Sisällä tarkenee kuvata sen “oikean asun” niin näppärästi. Tänään mentiin niillä harvoilla farkuilla, jotka ylleni enää mahtuvat.

toppi – Gina Tricot

bleiseri – Topshop

farkut – Anna Abreu for Vila (saatu)

rannekoru – Åska

kengät – Clou

Tällä hetkellä oloni on tosiaan sellainen, ettei oikein huvita pukeutua, kun tuon viimeisen kuukauden aikana on tullut liikaa stressikiloja. Muuton aikana söin ulkona pahimmillaan pari kertaa päivässä enkä tasan jaksanut pakkailun jälkeen enää lähteä lenkille. Noita pirullisia muuttokiloja pitäisi alkaa sulatella tässä samalla, kun saan ruokavalionikin taas kuntoon. Älkää silti pelätkö, en ala karpata tai tee mitään muutakaan typerää äärilaitatoimintaa. Fiksulla syömisellä ja liikunnalla nämä pulmat on aina hoidettu.

Ärsyttää muuten mielettömästi, kun tiedän, että tämä “löllötunne” laimenisi puoleen jo yhdellä spinningtunnilla, kun saisi nesteet kunnolla liikkeelle, mutta kappas – en ole enää minkään kuntokeskuksen jäsen. Ennen voin vain kävellä spinnailemaan, mutta nyt pitäisi selvitellä, minne liittyä ja kuinka pitkäksi aikaa vai liittyäkö ollenkaan. No, pitää miettiä ja miettiähän voi vaikka samalla, kun lenkkeilee (eli tällä kelillä liukastelee) ympäriinsä ja tutustuu uusiin kotiseutuihin.:)

Psst! Pöllin muuten tuon yllä olevan ihanan rannekorun Jonnan kirpparikasasta, hups…